WALL2FLOOR – Mikrosementti

Wall2Floor – Mikrosementti on mineraalinen sisustuslaastipinnoite, joka soveltuu kuiviin ja kosteisiin tiloihin, seiniin ja lattioihin. Saumaton pinta tekee tilasta harmonisen.

Aito mikrosementti erottuu keinotekoisista sisustuslaasteista erityisesti ulkonäön osalta.

Wall2Floor – Mikrosementtipinnoitteen kestävyys ja toimivuus yhdessä upean ulkonäön kanssa tekee tuotteen erityisen hyväksi laadukkaisiin sisustuksiin.

 

LAADUKAS JA KEStävä

WALL2FLOOR on nykyaikainen, laadukas ja kestävä mikrosementtilaastisarja.

Tuotteiden ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi niillä saa kestävää ja saumatonta pintaa.

Wall2Floor – pinnoitusmenetelmästä löytyy kaikki materiaalit esimerkiksi vanhan laatoituksen päälle. Laadukkaat pohjustuslaastit tasoittavat ja piilottavat saumat ja tekevät kovan ja kestävän alustan Wall2Floor – mikrosementille.

tyylikäs ja monipuolinen

WALL2FLOOR – Mikrosementti on ihanteellinen järjestelmä sekä perinteiseen että moderniin sisustamiseen, tyylikkään vivahteikkaiden pintojen ja materiaalin tekstuurin ansioista.

WALL2FLOOR – mikrosementti on monikerroksinen järjestelmä, joka mahdollistaa erilaisten pintojen saumattoman viimeistelyn arkkitehtuurin uusimpien suuntausten mukaisesti.

MODERNI

WALL2FLOOR – mikrosementillä saat aitoja pintoja. Pinta on aina tekijänsä näköinen, ei koskaan samanlainen, joka tuo meidät takaisin olennaiseen ulottuvuuteen, jossa todellinen ylellisyys on luonnollinen tyylikkyys.

Made in Italy

WALL2FLOOR on aito Italialainen tuote. Tyylin lisäksi laadun takeena on ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioitu valmistaja Novacolor Srl.

Värikartat

Ohessa kuvatut perussävyt ovat pelkästään ohjeellisia. Värien oikea tarkastelu on suositeltavaa tehdä aidosta mallipalasta oikeassa valaistuksessa. Perusvärien lisäksi tuotteeseen on saatavilla räätälöityjä sävyjä.

Galleria

INSPIRAATIO HUKASSA?

WALL2FLOOR – Mikrosementti

Kiinnostuitko tästä tuotteesta? Ota yhteyttä niin saat lisätietoja!
Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.

Voit myös varata ilmaisen esittelykäynnin. Se ei sido sinua mihinkään mutta helpottaa päätöksentekoa huomattavasti!

Voit myös soittaa meille!

Kalle: 041 314 6996
Eemil: 040 299 0992