MEIDÄN TARINA

Meidän tarinamme ja enemmän Benettosta

Idea Benetton toiminnan aloittamisesta on lähtöisin halusta kehittää omaa kädentaitoa ja tuoda uusia ideoiota suomalaiseen sisustamiseen. Vaikka itse yritys on tuore, taustalla on jo yli kymmenen vuoden kokemus alan töistä ja Suomalaista pintakäsittely-alan yrittäjyyttä jo neljännessä sukupolvessa.

Meille pintakäsittelyalan hohto on siinä, että eri tekniikoiden ja materiaalien käytön kautta voi jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoaan ja samalla nähdä omaa kädenjälkeä. Tämän takia olemmekin lähteneet työskentelemään sisustuspinnotteiden pariin.

Tavoitteenamme on tuoda suomalaisiin koteihin korkealaatuista viimeistelyä ja katseen vangitsevia efektejä. Intohimomme on pintojen suunnittelu, korkeatasoinen käsityö ja uniikit pintaratkaisut, joita halumme tarjota asiakkaillemme.

Novacolorin tuoteperhe tarjosikin meille mahtavan tilaisuuden kehittää osaamistamme ja mahdollistaa asiakkaillemme laaja valikoima laadukkaita tuotteita. Novacolor on italialainen valmistaja, jonka tuotteita on asennettu Italiassa jo kymmeniä vuosia. Upeita vaihtoehtoja löytyy valtavat määrät ja jokaiseen tilaan löytyy varmasti sopiva tuote, oli se sitten pieni tehosteseinä makuuhuoneessa, suurempi tila kuten kylpyhuone tai vaikka satojen neliöiden ravintola, jossa viimeistely voi antaa kohteelle uniikin ulkonäön.

Tuotevalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikenlaisille pinnoille. Seiniin kauniita efektimaaleja, sisustuslaasteja, upeita tapetteja ja 3D paneeleja.
Lattioihin tarjoamme kestävää ja saumatonta hartsipinnoitetta, tai kauniin ja elävän viimeistelyn tuovaa mikrosementtiä, nämä sopivat myös märkätiloihin.
Lisäksi lähes kaikki tuotteet soveltuvat pieniksikin efekteiksi vaikkapa keittiöntaustaan.

Haluamme tarjota asiakkaalle täyden palvelun. Meiltä saat kaikki pintakäsittelyalan työt saman katon alta! Autamme suunnittelussa ja oikean tuotteen valinnassa, toimitamme tuotteet kohteeseen ja hoidamme asennuksen. Toiminta alueemme ulottuu koko suomeen tuotteiden saralla. Asennuksia teemme Etelä-Suomen alueella.

Ehdottomia valttejamme nuoruuden innon ja intohimon designpintoihin lisäksi on verkostomme. Meillä on hyvät yhteydet maahantuojiin ja paljon kontakteja kokeneisiin rakennusalan osaajiin. Tämän takia meillä ei mene sormi suuhun, kun haasteita tulee vastaan.

Mikäli sinua kiinnostaa palvelu ja tuotteet joita tarjoamme, ota rohkeasti yhteyttä! Autamme mielellämme ja löydetään yhdessä varmasti juuri sinun kohteeseesi sopiva ratkaisu.

Benetto lyhyesti

aito mikrosementti, Ammattimaalari, Benetto, Eemil Helminen, Erikoispinnat, kylpyhuone remontti, Kylpyhuone remontti tampere, Kylpyhuoneen pinnoitus, mikrosementti, Mikrosementti kylpyhuone tampere, Mikrosementti lattia, Novacolor tampere, sisustus tampere, Sisustusmaalari, wall2floor

Alan asiantuntijat

Meillä on kokemusta erilaisista pintakäsittelyprojekteista jo yli kymmenen vuoden ajalta. Lisäksi opiskelemme alastamme jatkuvasti lisää.

Ota rohkeasti yhteyttä! Me autamme mielellämme!

aito mikrosementti, Ammattimaalari, Benetto, Eemil Helminen, Erikoispinnat, Kalle Lappalainen, kylpyhuone remontti, Kylpyhuone remontti tampere, Kylpyhuoneen pinnoitus, mikrosementti, Mikrosementti kylpyhuone tampere, Mikrosementti lattia, Novacolor tampere, sisustus tampere, Sisustusmaalari, wall2floor

TUOTEVALIKOIMAMME

Tuotevalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikenlaisille pinnoille. Me hoidamme homman, oli kyse sitten pienestä tehosteseinästä makuuhuoneessa, suuremmasta tilasta kuten kylpyhuoneesta tai vaikka satojen neliöiden ravintolasta, jossa viimeistely voi antaa kohteelle uniikin ulkonäön.

Hartsipinnoite, kylpyhuone

Laadukas työ

Me uskomme että laadukas työ on paras käyntikorttimme. Siksi pidämme huolen siitä että työnjälki on aina ensiluokkaista ja asiakas saa juuri sen mitä tilasikin.

Autamme suunnittelussa ja oikean tuotteen valinnassa, toimitamme tuotteet kohteeseen ja hoidamme asennuksen.

Meidän tiimi

Benetto

Eemil Helminen

Benetto

Kalle Lappalainen