Asennus

Käsityötaidot ovat nykypäivänä suuressa arvossa. Yrityksemme tavoitteisiin kuuluu vahvasti kädentaitojen kehittäminen, luovuus ja rohkeat innovaatiot. Olemme kouluttautuneet pitkälle alallamme.
Novacolor-tuoteperheen kehittäjät, jotka ovat maailmanluokan ammattilaisia sisustuspinnoite-alalla, kurssittavat Italiassa edustajiaan ja olemmekin saaneet edun kuulua tähän ryhmään. Tarjoamme asiakkaillemme vankalla ammattitaidolla asennuksen jokaiseen tuotteeseemme. Asennustekniikoita on lukemattomia ja siksi voit olla varma että saat uniikkia pintaa.

Autamme sinua suunnitteluvaiheessa ja annamme sinulle uusia ideoita tehdä upeita pintoja. Arvostamme ympäristöä, luonnonmukaisuutta ja kestävän kehityksen edistämistä. Nämä piirteet näkyvät laadukkaissa tuotteissamme ja asennustavoissamme. Haluamme olla palvelu, jonka myötä kaikilla on mahdollisuus sisustaa pintoja laadukkailla tuotteillamme.

Tutustu tarkemmin kylpyhuoneiden pinnoittamiseen alta. Pinnoitamme myös lattiat & portaat, tehosteseinät ja keittiön välitilat ja tasot.

Asennus

Käsityötaidot ovat nykypäivänä suuressa arvossa. Yrityksemme arvoihin kuuluukin vahvasti kädentaitojen kehittäminen, luova osaaminen ja rohkeat innovaatiot. Olemme kouluttautuneet pitkälle alallamme.
Novacolor-tuoteperheen kehittäjät, jotka ovat maailmanluokan ammattilaisia sisustuspinnoite-alalla, kurssittavat Italiassa edustajiaan ja olemmekin saaneet edun kuulua tähän ryhmään. Tarjoamme aina asiakkaillemme vankalla ammattitaidolla asennuksen jokaiseen tuotteeseemme. Asennustekniikoita on lukemattomia ja siksi voit olla varma että saat uniikkia pintaa.

Autamme sinua suunnitteluvaiheessa ja annamme sinulle uusia mahdollisuuksia tehdä asiat erilailla. Yrityksemme arvoihin kuuluu ympäristöarvot, luonnonmukaisuus ja kestävän kehityksen edistäminen. Nämä arvot näkyvät laadukkaissa tuotteissamme ja asennustavoissamme. Olemme palvelu, jonka myötä jokaisella on mahdollisuus sisustaa pintoja laadukkailla tuotteillamme.

Tutustu tarkemmin kylpyhuoneiden pinnoittamiseen alta. Pinnoitamme myös lattiat, tehosteseinät ja keittiön välitilat ja tasot.

Kylpyhuoneet

Pinnoitettu kylpyhuone on saumaton, helppo pitää puhtaana ja mikä tärkeintä, tyylikäs. Pinnoitteen voi asentaa seinään, lattiaan, kattoon, kalusteisiin, altaisiin, tasoihin ja oikeastaan mihin vain kiinteään pintaan. Pinnoite on mahdollista asentaa suoraan laatan päälle, joten pintoja ja rakenteita ei tarvitse purkaa.

Miten asennus tapahtuu?

Ensimmäinen vaihe alkaa suunnittelukäynnillä, jolloin tutkimme alustan kunnon ja suljemme pois mahdolliset merkit kosteudesta. Ennen töiden aloittamista tapanamme on suojata kohde perusteellisesti. Mikäli pinnoite asennetaan laatan päälle, teemme aina ”kopotestauksen”. Tämän jälkeen kiinnitämme mahdolliset irto/kopolaatat ja hiomme koholaatat tasaiseksi. Lisäksi silikonisaumat poistetaan ja pinnat puhdistetaan huolellisesti. Tämän jälkeen asennetaan kyseiseen tuotteeseen kuuluva primer-pohjuste sekä tukiverkot. Perusteellisten pohjatöiden jälkeen asennetaan pohjalaasti. Jokaisen
pinnoitteen viimeistelykerroksia tulee vähintään kaksi, jonka jälkeen asennetaan suojalakka.

Asennukseen kylpyhuoneissa varataan aikaa 1-2 viikkoa. Asennuksessa tulee aina noudattaa kuivumisaikoja, jotta toimivuus sekä kestävyys saadaan
varmistettua.

Kylpyhuoneen pinnoittaminen on tarkkaa työtä, joten voit luottaa meidän ammattitaitoon! Olemme asentaneet lukuisia kohteita. Meille tärkeää on että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työhömme.

Tutustu myös lattioiden, tehosteseinien tai keittiön välitilojen ja tasojen pinnoitukseen.

Kylpyhuoneet

Pinnoitettu kylpyhuone on saumaton, helppo pitää puhtaana ja mikä tärkeintä, tyylikäs. Pinnoitteen voi asentaa seinään, lattiaan, kattoon, kalusteisiin, altaisiin, tasoihin ja oikeastaan mihin vain kiinteään pintaan. Pinnoite on mahdollista asentaa suoraan laatan päälle, joten pintoja ja rakenteita ei tarvitse purkaa.

Miten asennus tapahtuu?

Ensimmäinen vaihe alkaa suunnittelukäynnillä, jolloin tutkimme alustan kunnon ja suljemme pois mahdolliset merkit kosteudesta. Ennen töiden aloittamista tapanamme on suojata kohde perusteellisesti. Mikäli pinnoite asennetaan laatan päälle, teemme aina ”kopotestauksen”. Tämän jälkeen kiinnitämme mahdolliset irto/kopolaatat ja hiomme koholaatat tasaiseksi. Lisäksi silikonisaumat poistetaan ja pinnat puhdistetaan huolellisesti. Tämän jälkeen asennetaan kyseiseen tuotteeseen kuuluva primer-pohjuste sekä tukiverkot. Perusteellisten pohjatöiden jälkeen asennetaan pohjalaasti. Jokaisen pinnoitteen viimeistelykerroksia tulee vähintään kaksi, jonka jälkeen asennetaan suojalakka.

Asennukseen kylpyhuoneissa varataan aikaa kaksi-kolme viikkoa. Asennuksessa tulee aina noudattaa kuivumisaikoja, jotta toimivuus sekä kestävyys saadaan varmistettua.

Kylpyhuoneen pinnoittaminen on tarkkaa työtä, joten voit luottaa meidän ammattitaitoon! Olemme asentaneet lukuisia kohteita. Meille tärkeää on että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työhömme.

Tutustu myös lattioiden, tehosteseinien tai keittiön välitilojen ja tasojen pinnoitukseen.

Kylpyhuoneet

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä! Suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu!